عضویت در سایت

سمپوزیوم تغذیه و اندوکرین 10.5.1398

سمپوزیوم
تغذیه و اندوکرین

دکتر میرمیران

پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نقش تغذیه در بروز بیماری های کاردیومتابولیک

ابتلا به بیماری های کاردیومتابولیک (پرفشاری خون، چاقی، دیابت، کبد چرب، مقاومت به انسولین، دیس لیپیدمی) فرآیندی است که از دوران جنینی (در مواجهه با رژیم غذایی مادر) آغاز و در بزرگسالی ادامه می یابد.

ناتوانی ناشی از بیماریهای مزمن وابسته به تغذیه

  • The DALYs* related to:
    • Iodine deficiency=3.5 million (0.2% of global total DALYs)
    • Iron deficiency anemia=19.7 million (1.3% of global total DALYs)
    • Vitamin A and zinc deficiency= 1.5% and 1.0% of global total DALYs
  • Low fruit and vegetable intake = 1.1% of global total DALYs